Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/r41353lent/public_html/loptique.ro/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481
My L’optique

O alta privire asupra ochilor dumneavoastra

"Punem la dispozitia ochilor dvs. toata experienta noastra acumulata in mai bine de 15 ani de activitate in domeniul opticii medicale."Principalele valori L’optique:- Implicare;- Responsabilitate;- Calitate.

3 angajamente principale pentru ochii dvs.:

ANGAJAMENTUL 1:
SOLUTIE PERSONALIZATA
ANGAJAMENTUL 2:
CONFORT ABSOLUT
ANGAJAMENTUL 3:
O ACHIZITIE PENTRU LINISTEA DUMNEAVOASTRA
Intalnire personalizata cu specialistul L’optique pentru examinarea vederii si consultanta pentru sanatatea vederii dumneavoastra, servicii unice reflectate prin profesionalismul si grija specialistilor nostri.
In situatia in care este necesar sa efectuati verificari suplimentare, nu doar determinarea dioptriei, medicul oftalmolog este prezent in locatiile L’optique.
Cu ajutorul dispozitivelor noastre de masurare, vom alege lentilele care maximizeaza vederea dumneavoastra si care va asigura confortul dorit.
Laboratorul L’optique dispune de aparatura computerizata, montajul efectuandu-se personalizat in functie de parametrii ramei si lentilelor alese de dumneavoastra.
Principala noastra preocupare este calitatea si precizia serviciilor oferite pentru fiecare client in parte.
Pentru a garanta un confort optim cu noii dumneavoastra ochelari, mai jos sunt cativa pasi pentru intretinerea ochelarului efectuat la L’optique.
In fiecare an si de cate ori este nevoie vom verifica ochelarul dumneavoastra si vom mentine starea buna a acestuia: verificarea, ajustarea, schimbarea suruburilor, pernitelor nazale si curatarea cu ultasunete.

Evolutia dioptriilor
Vom verifica anual evolutia vederii dumneavoastra, prin masurarea dioptriei ca sa ne asiguram ca ochelarul pe care il aveti va ajuta in timp si va face sa va simtiti comfortabil.

Garantia acordata
Datorita unei selectii atente a furnizorilor cu care colaboram acestia ofera garantie in functie de tipul lentilelor si ramelor pe care le alegeti. Perioadele de garantie pot varia in functie de fiecare furnizor si in functie de tratamentele aplicate pe suprafata lentilei.

Mai jos sunt cateva sfaturi utile pentru intretinerea corecta a ochelarului:
- Incercati pe cat posibil sa “puneti” si sa “scoateti” ochelarii folosind ambele maini;
- Pentru a evita deterioarea noilor dumneavoastra ochelari trebuie sa ii pastrati in tocuri speciale din material dur. Evitati impactul mecanic asupra acestora;
- Nu lasati ochelarii expusi la temperaturi mai mari de 50 grade Celsius (respectiv pe bordul masinii);
- Nu trebuie sa interveniti artizanal asupra monturii. L’optique asigura gratuit toate reglajele necesare;
- Pentru stergerea curenta a lentilelor se folosesc materiale speciale, adecvate tipului acestora;
- Periodic, cel putin lunar, spalati ochelarii manual cu apa si sapun sau instalatii speciale cu ultrasunete.

Pentru a face o evaluare completa a vederii dumneavoastra trebuie sa aveti la dumneavoastra la fiecare vizita:
- Ultima prescriptie oftalmologica, impreuna cu masuratorile efectuate;
- Ochelarul pe care l-ati purtat pana acum.

Oferta pentru clientii care se intorc
Rasplatim fidelitatea dumneavoastra. prin campanii derulate de-a lungul anului despre care va instiintam daca sunteti prietenii nostri pe Facebook sau daca ne lasati adresa de e-mail pentru Newsletter.
Plata cu cardul
In cadrul magazinelor L’optique este acceptata plata cu orice tip de card.
visa-mastercard-amexDe asemenea, echipa L’optique a incheiat un parteneriat pentru dumneavoastra cu ING Bank si astfel beneficiati de 8% reducere din valoarea platii, in cazul in care platiti cu ING Visa Infinite Card sau ING Credit Card.

Plata in rate
Daca achizitionati orice produs de la L’optique si detineti card de credit. Avantaj emis de Credit Europe Bank puteti face plata in 3, 6 sau 12 rate.

Alte facilitati pentru dumneavoastra.
In situatiile in care nu puteti ajunge personal in locatiile L’optique livram ochelarii direct catre dumneavoastra, insa recomandarea noastra este sa veniti personal sa ridicati ochelarii pentru a putea efectua si ultimele reglaje.

L’optique se angajeaza sa:
- Realizeze examenul de vedere de catre un medic oftalmolog sau optometrist avizat de Ministerul Sanatatii;
- Foloseasca tehnologie de ultima generatie;
- Asigure confidentialitatea informatiilor.

Doriti sa fiti la curent cu noutatile?

Rasplatim fidelitatea dumneavoastra prin campanii derulate de-a lungul anului despre care va instiintam daca va abonati la Newsletter.

Abonati-va acum!

Multumim!