Warning: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 in /home/r41353lent/public_html/loptique.ro/wp-content/plugins/premium-seo-pack/modules/title_meta_format/init.social.php on line 481
Produse si Servicii

Ochelari de vedere

Selectam atent pentru dumneavoastra cele mai potrivite modele, atat din colectiile designerilor consacrati cat si dintre cele mai reprezentative serii ale sezonului in curs. Cautam intotdeauna sa inovam si sa va oferim solutiile potrivite celor mai variate perspective.

Ochelari de soare

Suntem convinsi ca este si pentru dumneavoatra prima optiune. Suntem reprezentanti oficiali ai Ray Ban si partener al grupului Luxottica, iar impreuna am dezvoltat Ray-Ban Shop-in-Shop. Comercializam exclusiv produse originale cu certificate de garantie.

Lentile de contact

Recomandam tuturor clientilor nostri folosirea lentilelor de contact in paralel cu ochelarii. Optometristii nostri va pot ghida in alegerea celor mai potrivite produse ale partnenerilor nostri: , ,

Accesorii si produse
de intretinere

Fiecare dintre perechile tale de ochelari spun celorlalti o parte din povestea ta, iar accesoriile pe care le folosesti ii definesc stilul.

Consultatii oftalmologice
si optometrie

Pentru sanatatea ochilor tai, programeaza-ti chiar acum o consultatie specializata.

Servicii Corporate

Asiguram servicii de investigatii optometrice la birourile clientilor nostri corporate. Colegii dumneavoastra pot beneficia astfel de servicii profesioniste si de reduceri importante pentru viitoarele perechi de ochelari. Contactati-ne pentru o oferta personalizata!

Doriti sa fiti la curent cu noutatile?

Rasplatim fidelitatea dumneavoastra prin campanii derulate de-a lungul anului despre care va instiintam daca va abonati la Newsletter.

Abonati-va acum!

Multumim!